RM100 Footswitch

Discussion for both Egnater & Randall modular amps

Moderators: guitarguy510, ned

Post Reply
JCChicken88
RM20
Posts: 26
Joined: Sat Jan 01, 2011 6:25 pm

RM100 Footswitch

Post by JCChicken88 » Sun Jan 02, 2011 8:19 pm

Will a RF4 4 button footswitch work with the RM-100 head? I can't seem to find a RF3 anywhere

bduersch
RM100
Posts: 454
Joined: Thu Apr 20, 2006 1:10 pm
Location: Cincinnati, OH
Contact:

Post by bduersch » Sun Jan 02, 2011 9:30 pm

Yep, I used to use the RF4 with an RM100 all the time... no problem.

--B

Post Reply