MTS Forum Forum Index
Discussion forum for Synergy, Egnater & Randall MTS Amps & Modules
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

RM100/RM4 Midi Guide
Goto page Previous  1, 2, 3
 
Post new topic   Reply to topic    MTS Forum Forum Index -> Egnater / Randall Modular Amps
View previous topic :: View next topic  
Author Message
j4q0
RM100


Joined: 26 Feb 2013
Posts: 138
Location: Toronto

PostPosted: Wed May 04, 2016 7:44 am    Post subject: Reply with quote

A reason why preset 1 on the FCB won't select a channel on the Randall might be that the FCB is transmitting program change numbers from 0-127 and the Randall receives program changes number 1-128.
I remember seeing this issue between an ART X-15 foot controller and a POD Pro.
_________________
Good deals: http://goo.gl/lSJJVT
Back to top
View user's profile Send private message
MusiciansFriend.com's Deal Center
msuwendy
RM20


Joined: 30 Apr 2016
Posts: 24

PostPosted: Wed May 04, 2016 11:02 am    Post subject: Reply with quote

j4q0 wrote:
A reason why preset 1 on the FCB won't select a channel on the Randall might be that the FCB is transmitting program change numbers from 0-127 and the Randall receives program changes number 1-128.
I remember seeing this issue between an ART X-15 foot controller and a POD Pro.


this is frustrating for some reason after i assemble everything its just not working again
Back to top
View user's profile Send private message
msuwendy
RM20


Joined: 30 Apr 2016
Posts: 24

PostPosted: Wed May 04, 2016 1:26 pm    Post subject: Reply with quote

msuwendy wrote:
j4q0 wrote:
A reason why preset 1 on the FCB won't select a channel on the Randall might be that the FCB is transmitting program change numbers from 0-127 and the Randall receives program changes number 1-128.
I remember seeing this issue between an ART X-15 foot controller and a POD Pro.


this is frustrating for some reason after i assemble everything its just not working again


now i need another help, so it connected again by eventually several factory reset on the pedal and switching the dip switch again and again, and suddenly it is connected, restart the footswitch and still working yayyyy, reality strucks when i shut down the amp and power it up again, it didnt recognize the footswitch again and no matter what i did seems its not working, i give up for today

anybody have this experience?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MTS Forum Forum Index -> Egnater / Randall Modular Amps All times are GMT - 6 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group