Whistling amp

MTS module area including module modifications

Moderators: guitarguy510, ned

metalmm785
RM100
Posts: 260
Joined: Mon Jul 31, 2006 11:26 pm
Location: NJ

Post by metalmm785 » Tue Sep 05, 2006 10:52 am

Are you still under warranty from where u bought it?
I would get it replaced just to make sure if such was possible....or at least get it checked out to see if something may be going on
Mike

Tom
RM20
Posts: 18
Joined: Sat Jun 10, 2006 6:47 am
Location: Wales England

Post by Tom » Tue Sep 05, 2006 11:50 am

Here in the UK after a month they will only offer a repair, our consumer rights suck, and it's still under guarantee. The shop are sending me two more valves to try out. If this doesn't work and it still smells funny I think I willl get it checked out. Thanks again, you guys have been great. I''l let you know what happens.

Tom
RM20
Posts: 18
Joined: Sat Jun 10, 2006 6:47 am
Location: Wales England

Post by Tom » Tue Sep 12, 2006 2:56 am

Latest news - changed the valves in the module and the one in the amp. thats sorted the whistle out (seems to have, still there when cranked). The Randall repair centre here in the UK seem to think the smell is the viynal getting hot? This might be a blag so we'll have to see. :?

model1
RM20
Posts: 26
Joined: Wed Aug 23, 2006 12:06 am
Location: Munich Germany
Contact:

Post by model1 » Tue Sep 12, 2006 3:00 am

i also had a quite noisy Ultra
i changed the EH tubes in the module for JJ ones wich sorted it out
sounds better now too
andy

Post Reply