MTS Forum Forum Index
Discussion forum for Synergy, Egnater & Randall MTS Amps & Modules
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Posting problems

 
Post new topic   Reply to topic    MTS Forum Forum Index -> MTS Forum News & Annoucements
View previous topic :: View next topic  
Author Message
JayDA
Lynch Box


Joined: 31 Dec 2006
Posts: 1029
Location: Dirty Jersey

PostPosted: Sat Jul 04, 2015 7:45 am    Post subject: Posting problems Reply with quote

..

Last edited by JayDA on Thu Jul 16, 2015 12:34 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
buriedorburned
Lynch Box


Joined: 09 Dec 2007
Posts: 822
Location: Calgary, AB

PostPosted: Sat Jul 04, 2015 9:40 am    Post subject: Reply with quote

Pm'd
Back to top
View user's profile Send private message
Sworn Virgin
RM50


Joined: 03 Oct 2013
Posts: 54

PostPosted: Thu Jul 09, 2015 6:07 pm    Post subject: Reply with quote

Hi-

I paid last weekend and you said you would ship on Monday. No reply to recent PM.

Can you update me on shipping and send a tracking number please?
_________________
RM80 w/factory Heyboer tranny
RM22 Head
JF Base Modded 1086 w/ mid sweep knob
Stock XTC
Back to top
View user's profile Send private message
jimosity
Lynch Box


Joined: 01 Jun 2006
Posts: 524
Location: Cincinnati, Ohio

PostPosted: Thu Jul 16, 2015 11:20 am    Post subject: Posting problems Reply with quote

If I create a new topic/post - it shows up with random old posts above mine. These aren't replies since it's a brand new topic. Check out the classifieds section : Look for my 'FS: Salvation Loneclean'
I started that post today (7/16/15) and it automatically showed up with various old posts before mine.
_________________
Jim Rodgers
My MTS Sample Clips, Files and Links
2 M4s, RM100, RM50, All stock MTS Modules, 7 Dual Channels, Salvado Custom, 59RR Custom
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Jacksauce
RM100


Joined: 09 Jun 2011
Posts: 472
Location: Ohio

PostPosted: Fri Jul 17, 2015 7:05 am    Post subject: Reply with quote

There are definitely odd issues. The database went down last weekend i believe and may be corrupt in some way. All speculation
Back to top
View user's profile Send private message
ned
Site Admin


Joined: 02 Mar 2006
Posts: 797

PostPosted: Fri Jul 17, 2015 7:41 am    Post subject: Reply with quote

We migrated to a new server and may have lost some posts during the 2 week process.
_________________
Grail Tone - Amp Settings
My Rig: Egnater Mod 50 1x12 Combo w/ VX and SL2 modules
FX: Digitech GSP1101, RM4 w/ SuperV, JTM45, Plexi, XTC, KH2, TB
Personal Web Page
Back to top
View user's profile Send private message
iekobrid
RM100


Joined: 17 Jan 2009
Posts: 384
Location: Doogie Howser, MD

PostPosted: Mon Jul 20, 2015 10:40 pm    Post subject: Reply with quote

ned wrote:
We migrated to a new server and may have lost some posts during the 2 week process.


Ahhhh, so when someone tries to create a new thread now, the site assigns it the number of one of the missing threads, thinking it unused and available, then all the responses that were orphaned when the original thread went missing appear in the new thread, displayed above the new OP's thread-starting post because they're in chronological order?
Back to top
View user's profile Send private message
ned
Site Admin


Joined: 02 Mar 2006
Posts: 797

PostPosted: Tue Jul 21, 2015 8:05 am    Post subject: Reply with quote

Thanks!!!

Did a resync on all the forum areas. Let me know if there are more problems.
_________________
Grail Tone - Amp Settings
My Rig: Egnater Mod 50 1x12 Combo w/ VX and SL2 modules
FX: Digitech GSP1101, RM4 w/ SuperV, JTM45, Plexi, XTC, KH2, TB
Personal Web Page
Back to top
View user's profile Send private message
withmittens
Lynch Box


Joined: 13 May 2012
Posts: 947
Location: Beacon, NY

PostPosted: Wed Jul 22, 2015 8:07 am    Post subject: Reply with quote

problems seem to be persisting. Thanks for the effort
_________________
RM50, RM4+RT2/50
CrazyNuts' Dirty Sanchez, Salvation: C-Watt, 50R, DuoPlex, Selma, Supra, custom Twinface
Various cabs
SG, LP Std., Strat
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MTS Forum Forum Index -> MTS Forum News & Annoucements All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group