MTS Forum Forum Index
Discussion forum for Synergy, Egnater & Randall MTS Amps & Modules
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Issue with my RG200G3

 
Post new topic   Reply to topic    MTS Forum Forum Index -> Other Randall Amps
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ugo Ferri
RM20


Joined: 12 Jun 2007
Posts: 1

PostPosted: Tue Jun 12, 2007 12:14 am    Post subject: Issue with my RG200G3 Reply with quote

greetings, i need help, i would like to know if it is normal that my amp even when it has all volume nods off makes a sound like huuuummmmmmmm, i have a rg200g3.
Back to top
View user's profile Send private message
MusiciansFriend.com's Deal Center
custom_elect
RM20


Joined: 12 Jul 2007
Posts: 3

PostPosted: Thu Jul 12, 2007 9:03 am    Post subject: RE:Issue with my RG200G3 Reply with quote

Yep - Ive got the same amp and the same nasty hum.
Its getting into the power amp stage from the AC supply - and is just really sloppy design. (Ive been an audio designer for 35 years).
Im trying to record with it and its hopeless.

Also - do you find it really really "boomy" at the bottom end?
I have to cut the bass loads, which is just a waste of power.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MTS Forum Forum Index -> Other Randall Amps All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group