Question on using RM 100/50 with Different Power Section

Discussion for both Egnater & Randall modular amps

Moderators: guitarguy510, ned

Post Reply
breacgeal52
RM20
Posts: 5
Joined: Fri Jul 08, 2016 3:39 pm

Question on using RM 100/50 with Different Power Section

Post by breacgeal52 » Tue Apr 30, 2019 3:13 pm

I've recently acquired an Atomic Reactor 50/50 for use with my ADA MP1 and Mesa Studio Preamp which I had previously been running into the power section of my RM 100 and or RM50. Then the wheels started turning. Is there a way to run the preamp section of my RM into the Atomic instead of the Randall power section. Could I run from effects send of the RM to the power amp input and out of the power amp to the speaker cab provided I have a load on the RM power section? I suppose I'm trying to decide if I want to try and hunt down an RM4 in the future.

zombieskank
RM20
Posts: 46
Joined: Tue Sep 13, 2011 9:56 am

Re: Question on using RM 100/50 with Different Power Section

Post by zombieskank » Wed May 01, 2019 10:59 am

Theres a slave output on the rm100 use that going to the input of the power amp using a regular guitar cable

breacgeal52
RM20
Posts: 5
Joined: Fri Jul 08, 2016 3:39 pm

Re: Question on using RM 100/50 with Different Power Section

Post by breacgeal52 » Wed May 01, 2019 6:03 pm

Thanks. Somehow I deluded myself into believing it had to be more complicated than the slave out.

Post Reply