MTS Forum Forum Index
Discussion forum for Synergy, Egnater & Randall MTS Amps & Modules
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

V2 ARCHETYPE COLD WEATHER QUESTION

 
Post new topic   Reply to topic    MTS Forum Forum Index -> T2/V2 Amp Series
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kevrock
RM20


Joined: 17 Apr 2010
Posts: 10

PostPosted: Fri Jan 14, 2011 7:48 am    Post subject: V2 ARCHETYPE COLD WEATHER QUESTION Reply with quote

i have a v2 archetype and it works great but its in a warehouse that gets pretty cold during the week like 45 of so. Then when i turn it on and let it warm up for awhile its ok then i take it off standby and i have like half power for like 3 to 4 min then it kicks on and sounds great it started this when it got cold does that sound normal to anyone else cuz my jcm900 warms up and plays fime in the same amount of time ,,,i was wondering if this is normal cuz of the solid state power amp ive only had tube amps until this one any help would be great thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MTS Forum Forum Index -> T2/V2 Amp Series All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group